XXIV. Győrújbaráti Terepfutás – Nyílt Hegyifutó Félmaratoni Magyar Bajnokság

A verseny 2019. április 7-én kerül megrendezésre a Győr-Moson-Sopron megyei Győrújbaráton 24. alkalommal. A futók öt féle táv közül választhatnak: 800 m-es gyermekfutás, 4 km-es, 7 km-es, 21.1 km-es terepfutás és a 3 km-es SörKrossz futás.

A 21.1 km-es táv Magyarország 2019. évi Nyílt Hegyifutó Félmaratoni Bajnoksága, a multiNavigator Hegyifutó Kupasorozat 2019 és a Duna Kupa hosszútávú, míg a 7 km-es táv a Duna Kupa rövidtávú sorozatának a része.

A versenyen a nyílt kategóriában bárki indulhat, aki a kiírásnak megfelelően a versenyre benevez. Az országos bajnokságban azon egyesültek és szakosztályok tagjai indulhatnak, melyek tagjai a Magyar Atlétikai Szövetségnek és rendelkeznek érvényes versenyengedéllyel (MIR), ha a nevezésük a nevezési határidőig beérkezett és a versenyiroda azt el is fogadta. A Magyar Bajnokságra 2019. március 31-ig lehet nevezni, helyszíni nevezésre nincs lehetőség!

A versenyre nevezni az alábbi linken lehet: https://goo.gl/forms/Ef4e5tlE9pKHa0js2

A versenyről további információkat az alábbi linken tekinthet meg: https://atletika.hu/sites/default/files/masz/kiirasok/2019/versenykiiras_hegyi_fm_ob_jav.pdf

A versenyre jó felkészülést kíván a MASZ / Hegyi- és Terepfutó Bizottsága!